PadelPark Oy

Tarjoamme pelivuoroja ulkokentillemme Turussa sekä sisäkentällemme Piispanristillä.

Maahantuomme ja myymme Viral padel-mailoja, vaatteita sekä aurinkolaseja. Kauttamme saat myös Bullpadel padelmailat, kengät sekä pelivaatteet.

Tervetuloa pelaamaan!

PadelPark Oy on vuonna 2018 perustettu suomalainen padel-kenttiä rakennuttava ja hallinnoiva yritys. Tällä hetkellä yritys tarjoaa pelivuoroja neljällä padel-kentällä. Kaksi ulkokenttää Turun Kupittaanpuistossa ja yksi Kakskerran Harjattulassa. Marraskuussa 2018 PadelPark avasi Turun ainoan sisäkentän Piispanristille, Kilosportin tiloihin ja tulevina vuosina leviämme valtakunnalliseksi ketjuksi rakennuttaen useita ulko- ja sisäkenttiä saaristosta Lappiin. Lue lehdistötiedotteemme tästä.

PadelPark Oy myy ja edustaa espanjalaisen Viral-merkin padeltuotteita, joita se myy Piispanristin sisäkentän yhteydessä olevassa proshopissa.

 

" Moi, mä olen Tiia ja avoimesti padeladdikti.  Mielelläni otan palautetta kentistäni ja olisi tosi hienoa, jos tykkäisit meistä myös facessa ja instassa sekä lisäisit pelikuvia ja -tunnelmia someen. Tervetuloa pelaamaan kentilleni Turkuun sekä Piispanristille Kaarinaan."

Ystävällisin terveisin,
Tiia Sucksdorff