PadelPark Oy

Tarjoamme pelivuoroja sekä valmennusta ulkokentillämme Turussa Kupittaanpuistossa sekä Harjattulassa, sekä 7 kpl  (Tammikuusssa 2021 11 kentällä )sisäkentillämme Skanssissa.

Maahantuomme ja myymme Viral padel-mailoja, vaatteita sekä aurinkolaseja. Kauttamme saat myös BidiBadu-asut, Bullpadel, RS sekä Viral-padelmailat, Bullpadel sekä Asics-kengät.

Tervetuloa pelaamaan!

PadelPark Oy on vuonna 2018 perustettu suomalainen padel-kenttiä rakennuttava ja hallinnoiva yritys. Tällä hetkellä yritys tarjoaa pelivuoroja kymmenellä padel-kentällä. Kaksi ulkokenttää Turun Kupittaanpuistossa ja yksi Kakskerran Harjattulassa. Joulukuussa 2019 toimme 2 WPT-tason sisäkenttää Skanssiin. Jo heti Helmikuussa 2020 Skanssi laajeni 5 padelkentän urheilukeskukseksi, jossa mm. kokoustilat, saunaosasto sekä pingis/koris, 2 kpl 4,5 m trampoliineja unohtamatta. Laajensin Skanssia vielä kahdella kentällä Elokuussa 2020 ja palvelen siellä 7 sisäkentän voimin 10.8 alkaen.
Tulevina vuosina leviämme valtakunnalliseksi ketjuksi rakennuttaen useita ulko- ja sisäkenttiä saaristosta Lappiin. Lue lehdistötiedotteemme tästä.

 

" Moi, mä olen Tiia ja avoimesti padeladdikti.  Mielelläni otan palautetta kentistäni ja olisi tosi hienoa, jos tykkäisit meistä myös facessa ja instassa sekä lisäisit pelikuvia ja -tunnelmia someen. Tervetuloa pelaamaan kentilleni Turkuun"

Ystävällisin terveisin,
Tiia Sucksdorff