PadelPark Oy

Tarjoamme pelivuoroja ulkokentillemme Turussa Kupittaanpuistossa sekä Harjattulassa, sekä sisäkentillämme Skanssissa.

Maahantuomme ja myymme Viral padel-mailoja, vaatteita sekä aurinkolaseja. Kauttamme saat myös BidiBadu, Bullpadel sekä Adidas-padelmailat, kengät sekä pelivaatteet.

Tervetuloa pelaamaan!

PadelPark Oy on vuonna 2018 perustettu suomalainen padel-kenttiä rakennuttava ja hallinnoiva yritys. Tällä hetkellä yritys tarjoaa pelivuoroja kahdeksalla padel-kentällä. Kaksi ulkokenttää Turun Kupittaanpuistossa ja yksi Kakskerran Harjattulassa. Joulukuussa 2019 toimme 2 WPT-tason sisäkenttää Skanssiin. Jo heti Helmikuussa 2020 Skanssi laajeni 5 padelkentän urheilukeskukseksi, jossa mm. kokoustilat, saunaosasto sekä pingis/koris, 2 kpl 4,5 m trampoliineja unohtamatta. Tulemme laajentamaan Skanssia vielä kahdella kentällä alkukesästä 2020.
Tulevina vuosina leviämme valtakunnalliseksi ketjuksi rakennuttaen useita ulko- ja sisäkenttiä saaristosta Lappiin. Lue lehdistötiedotteemme tästä.

 

" Moi, mä olen Tiia ja avoimesti padeladdikti.  Mielelläni otan palautetta kentistäni ja olisi tosi hienoa, jos tykkäisit meistä myös facessa ja instassa sekä lisäisit pelikuvia ja -tunnelmia someen. Tervetuloa pelaamaan kentilleni Turkuun"

Ystävällisin terveisin,
Tiia Sucksdorff