Valmennus

PadelPark tarjoaa pelaajilleen laadukasta valmennusta ammattitaitoisten opettajien avulla. Valmennukset järjestetään kelien/tahtotilan mukaan joko ulko- tai sisäkentällä. Omien ohjaajiemme lisäksi käytämme myös vierailevia valmentajia. Varaa valmennus info@padelpark.fi tai Tiia 040-6565313

Hinta: 2-4 hlöä 30 e / hlö / h
sis. kenttävuokra, valmennus ja tarvittaessa lainamaila.

Yksityistunnit: 60 e / hlö / h
sis. kenttävuokra, valmennus ja tarvittaessa lainamaila.


Valmentajat

David Lozano

David Lozano

Moi, olen David 32-vuotias barcelonalainen. Aloitin padelin pelaamisen 11-vuotiaana Barcelonassa ja pelasin siellä yli aktiivisesti yli kymmenen vuotta. Tänä aikana voitin mm. Katalonian mestaruuden alle 16-vuotiaiden sarjassa.

Kun muutin Turkuun,  niin innostuin padelista uudestaan ja nyt olenkin pelannut ahkerasti ja olen käynyt Finnish Padel Tourin kisoissa.

Minulla on ollut elämäni aikana kunnia saada olla arvostetuiden padelvalmentajien valmennettavana. Haluan tuoda oppimani tiedon ja taidon uusille pelaajille sekä kehittää jo padelia jonkin aikaa pelanneiden taitoja.Haluan omalta osaltani auttaa pelaajia kehittymään ja auttaa samalla padelin kasvua Suomessa.

Joni Luolamaa

Joni Luolamaa

Heippa, olen 25-vuotias SM-tason padelisti ja valmistun kohta liikunnan / luokanopettajaksi. Minulla on Padelliiton 1-tason ohjaajakoulutus ja taustani tulee vahvasti koriksesta sekä muista palloilulajeista. Tervetuloa tunneilleni!

Mathias Suves

Moi, aikaisemmin pelasin tennistä ja squashia sekä nuorempana koripalloa. Padeliin tutustuin 2017 ja koukutuin lajiin heti. Padelissa minua kiehtovat pitkät pallorallit ja sosiaalisuus. Laji muistuttaa siinäkin mielessä golfia, mutta eroavaisuutena on, että padelissa tulee hiki 😊 Tervetuloa tunneilleni !

Tiia Sucksdorff

Heippa, hurahdin padeliin 2017 ja olenkin harrastamisen lisäksi tehnyt padelista itselleni päivätyön. PadelPark näki päivänvalon 4.4 2018 ja sen jälkeen olen rakennuttanut 4 PadelPark kenttää. Olen suorittanut Padelliiton 1-tason padelohjaajan kurssin ja vedän tunteja lapsille sekä alkeispadelisteille. Muita intohimojani ovat golf ja laskettelu sekä kodittomien eläinten hyvinvointi.

Kotona minua odottavat kaksi ihanaa tyttöä sekä lemmikkeinä kissa ja koira. Olen yrittäjä, ja elän sekä hengitän perustamaani PadelPark Oy:tä.

Tervetuloa pelaamaan <3