Valmennus ja treeniryhmät

PadelPark tarjoaa pelaajilleen laadukasta valmennusta ammattitaitoisten opettajien avulla. Valmennukset järjestetään kelien/tahtotilan mukaan joko ulko- tai sisäkentällä. Omien ohjaajiemme lisäksi käytämme myös vierailevia valmentajia.
Varaa valmennus info@padelpark.fi tai Tiia 040-6565313
Kaikki avoinna olevat valmennukset ja treeniryhmät varauskalenterin sivuilla kohdassa tapahtumat, kurssit ja kilpailut.

Padelista säännöllinen harrastus!

Haluaisitko säännöllisen harjoitusvuoron, jossa tutustutaan tarkemmin erilaisiin padellyönteihin ja päästään syvemmälle pelin saloihin, liikkumiseen sekä parityöskentelyyn kentällä? Treenien kesto on 90min ja ryhmään sitoudutaan kevät- tai syyskaudeksi.

Ilmoittautumiset tiia@padelpark.fi ja lisätiedot valmennuksista
Tiia +358406565313, Joni +358405268966, David +358451432726  

Kerää oma porukka ja/tai ilmoita halustasi liittyä valmennusryhmiin.


Valmentajat:

Joni Luolamaa

Moi, olen Joni, 28 -vuotias padelvalmentaja, liikunnanopettaja / luokanopettaja. Oppiminen ja opettaminen on minulle intohimo ja tästä syystä olenkin ajautunut opetusalalle. Tunneillani pyrin yksilöimään opetusta ja huomioimaan erilaisten ryhmien vaihtelevia tarpeita. Pyrin myös parhaani mukaan tarjoamaan eri taitotason mukaisia tehtäviä, jotta kaikki saavat tunneillani onnistumisen kokemuksia.
Kilpailen itse aktiivisesti ja tarjoan valmennustani kaikentasoisille pelaajille ja ryhmille. Lue lisää tarinastani nettisivuiltani: https://www.joniluolamaa.com/

Teen myös viikottaisia padelin opetusvideoita youtubeen. Tsekkaa PadelLuola kanava säännöllistä padel-sisältöä varten. https://www.youtube.com/channel/UCVAdNQt93Xyf77O2KkLDOLw

Instagramissa myös viikottaista padelsisältöä @luolamaa

Facebookista löydät minut https://www.facebook.com/PadelLuola

Tiia Sucksdorff

Heippa, hurahdin padeliin 2017 ja olenkin harrastamisen lisäksi tehnyt padelista itselleni päivätyön. PadelPark näki päivänvalon Elokuussa 2018 ja sen jälkeen olen rakennuttanut 3 ulko- ja 18 sisäpadelkenttää. Käyn kilpailemassa sekä olen suorittanut Padelliiton 1-tason padelohjaajan kurssin. Ohjaan padeltunteja lapsille sekä alkeispadelisteille. Muita intohimojani ovat golf ja laskettelu sekä kodittomien eläinten hyvinvointi.

Kotona minua odottavat kaksi ihanaa tyttöä sekä lemmikkeinä kissa ja koira. Olen yrittäjä, ja elän sekä hengitän perustamaani PadelPark Oy:tä.

Tervetuloa pelaamaan <3

David Lozano

Olen 34-vuotias päätoiminen padelvalmentaja. Olen kotoisin Espanjasta, jossa olen aloittanut padelin 90-luvun lopulla yhdellä Barcelonan ensimmäisistä padelklubeista. Olen kouluttautunut valmentajaksi DM-Padel Academyssa Madridissa ja minulla on Suomen padelliiton virallinen ohjaajakoulutus. Olen myös mukana Suomen padelliiton juniorivalmennustiimissä.

Valmentajana olen analyyttinen ja tarkka. Haluan valmennuksissani antaa pelaajille työkaluja, joilla he voivat parantaa tekniikkaa ja taktiikkaa sekä nostaa pelitasoaan. Valmennuksissani käymme läpi myös erilaisia pelitilanteita, jotka auttavat pelaajia hahmottamaan paremmin miten oikea padel toimii. PadelParkissa valmennan yksilöitä ja pienryhmiä. Valmennan varsinkin kilpa- ja aktiivipelaajia, mutta myös aloittelijat ovat tervetulleita valmennuksiini.

Opetus suomeksi, espanjaksi ja englanniksi. Instagram: @davidlozanofi