Valmennus

PadelPark tarjoaa pelaajilleen laadukasta valmennusta ammattitaitoisten opettajien avulla. Valmennukset järjestetään kelien/tahtotilan mukaan joko ulko- tai sisäkentällä. Omien ohjaajiemme lisäksi käytämme myös vierailevia valmentajia. Varaa valmennus info@padelpark.fi tai Tiia 040-6565313

Hinta: 2-4 hlöä 40 e / h
Sis. valmennuksen ja tarvittaessa lainamailan. Kenttävuokra erikseen.

Yksityistunnit: 60 e / hlö / h
sis. kenttävuokra, valmennus ja tarvittaessa lainamaila.


Valmentajat

David Lozano

David Lozano

Moi, olen David 32-vuotias espanjalainen. Aloitin padelin 11-vuotiaana Barcelonassa ja pelasin siellä aktiivisesti yli kymmenen vuotta. Tänä aikana voitin mm. Katalonian mestaruuden alle 16-vuotiaiden sarjassa.

Kun muutin Turkuun, innostuin padelista uudestaan ja siitä lähtien olen pelannut ahkerasti sekä käynyt Finnish Padel Tourin kisoissa. Minulla on myös Padelliiton 1-tason ohjaajakoulutus.

Minulla on ollut elämäni aikana kunnia saada olla arvostettujen padelvalmentajien valmennettavana. Haluan tuoda oppimani tiedon ja taidon uusille pelaajille sekä kehittää jo padelia jonkin aikaa pelanneiden taitoja. Haluan omalta osaltani auttaa pelaajia kehittymään ja edistää samalla padelin kasvua Suomessa.
Tervetuloa tunneilleni!

Joni Luolamaa

Joni Luolamaa

Heippa, olen 25-vuotias SM-tason padelisti ja valmistunut liikunnan / luokanopettajaksi. Minulla on Padelliiton 1-tason ohjaajakoulutus ja taustani tulee vahvasti koriksesta sekä muista palloilulajeista. Tervetuloa tunneilleni!

Tiia Sucksdorff

Heippa, hurahdin padeliin 2017 ja olenkin harrastamisen lisäksi tehnyt padelista itselleni päivätyön. PadelPark näki päivänvalon 2018 ja sen jälkeen olen rakennuttanut 3 ulko- ja 3 sisäpadelkenttää. Käyn kilpailemassa sekä olen suorittanut Padelliiton 1-tason padelohjaajan kurssin. Ohjaan padeltunteja lapsille sekä alkeispadelisteille. Muita intohimojani ovat golf ja laskettelu sekä kodittomien eläinten hyvinvointi.

Kotona minua odottavat kaksi ihanaa tyttöä sekä lemmikkeinä kissa ja koira. Olen yrittäjä, ja elän sekä hengitän perustamaani PadelPark Oy:tä.

Tervetuloa pelaamaan <3