Valmennus ja treeniryhmät

PadelPark tarjoaa pelaajilleen laadukasta valmennusta ammattitaitoisten opettajien avulla. Valmennukset järjestetään kelien/tahtotilan mukaan joko ulko- tai sisäkentällä. Omien ohjaajiemme lisäksi käytämme myös vierailevia valmentajia. Varaa valmennus info@padelpark.fi tai Tiia 040-6565313

Kaikki avoinna olevat valmennukset ja treeniryhmät varauskalenterin sivuilla kohdassa tapahtumat, kurssit ja kilpailut.

Hinnat:

1h 1 hlö 65 e, 2 hlö 70 e, 3 hlö 80 e ja 4 hlö 90 e.
Hinta sisältää kenttävuokrat sekä valmennukset. Lainamailan voit vuokrata 3 euron hintaan.

Padelista säännöllinen harrastus!

Haluaisitko säännöllisen harjoitusvuoron, jossa tutustutaan tarkemmin erilaisiin padellyönteihin ja päästään syvemmälle pelin saloihin, liikkumiseen sekä parityöskentelyyn kentällä? Treenien kesto on 90min ja ryhmään sitoudutaan kevät- tai syyskaudeksi.

Joni Luolamaan & David Lozanon treeniryhmät @PadelPark :

David

” 10 vuotta padelia takana, kymmeniä edessä – molempien meidän treeneissä voidaan yhdessä räätälöidä juuri teille sopiva taso aloittelijasta kilpapelaajaan – hienoa, jos pääset mukaan.”

Joni

”Jokaiselle viikolle räätälöidään yhdessä pelaajien kanssa valmennusryhmän mukainen, mielekäs ja tavoitteellinen treeniohjelma, jossa harjoitteleminen ja osaaminen etenee sekä itseään haastaessaan todella tuntee tekevänsä töitä.”

Ilmoittautumiset tiia@padelpark.fi ja lisätiedot valmennuksista
Tiia +358406565313, Joni +358405268966   David +358451432726

Kerää oma porukka ja/tai ilmoita halustasi liittyä valmennusryhmiin.


Valmentajat

David Lozano

David Lozano

Moi, olen 32-vuotias espanjalainen padelvalmentaja. Aloitin padelin 11-vuotiaana Barcelonassa ja pelasin siellä aktiivisesti yli kymmenen vuotta. Tänä aikana voitin mm. Katalonian mestaruuden 16-vuotiaiden sarjassa. Suomeen muuton jälkeen palasin padelin pariin ja kilpailen mm. Finnish Padel Tourilla. 

Olen suorittanut World Padel Tour-valmentaja Diego Mieresin valmentajakurssin Madridissa ja minulla on myös Padelliiton 1-tason ohjaajakoulutus. Valmennukset suomeksi, espanjaksi tai englanniksi.

Minulla on ollut elämäni aikana kunnia saada olla arvostettujen padelvalmentajien valmennettavana. Haluankin omalta osaltani auttaa pelaajia kehittymään ja edistää samalla padelin kasvua Suomessa.
Tervetuloa tunneilleni!

Joni Luolamaa

Joni Luolamaa

Moi, olen Joni, 27 -vuotias padelvalmentaja, liikunnanopettaja / luokanopettaja. Oppiminen ja opettaminen on minulle intohimo ja tästä syystä olenkin ajautunut opetusalalle. Tunneillani pyrin yksilöimään opetusta ja huomioimaan erilaisten ryhmien vaihtelevia tarpeita. Pyrin myös parhaani mukaan tarjoamaan eri taitotason mukaisia tehtäviä, jotta kaikki saavat tunneillani onnistumisen kokemuksia.
Kilpailen itse aktiivisesti ja tarjoan valmennustani kaikentasoisille pelaajille ja ryhmille. Lue lisää tarinastani nettisivuiltani: https://www.joniluolamaa.com/

Teen myös viikottaisia padelin opetusvideoita youtubeen. Tsekkaa PadelLuola kanava säännöllistä padel-sisältöä varten. https://www.youtube.com/channel/UCVAdNQt93Xyf77O2KkLDOLw

Instagramissa myös viikottaista padelsisältlöä @luolamaa

Facebookista löydät minut https://www.facebook.com/PadelLuola

Tiia

Tiia Sucksdorff

Heippa, hurahdin padeliin 2017 ja olenkin harrastamisen lisäksi tehnyt padelista itselleni päivätyön. PadelPark näki päivänvalon Elokuussa 2018 ja sen jälkeen olen rakennuttanut 3 ulko- ja 7 sisäpadelkenttää. Käyn kilpailemassa sekä olen suorittanut Padelliiton 1-tason padelohjaajan kurssin. Ohjaan padeltunteja lapsille sekä alkeispadelisteille. Muita intohimojani ovat golf ja laskettelu sekä kodittomien eläinten hyvinvointi.

Kotona minua odottavat kaksi ihanaa tyttöä sekä lemmikkeinä kissa ja koira. Olen yrittäjä, ja elän sekä hengitän perustamaani PadelPark Oy:tä.

Tervetuloa pelaamaan <3