Valmennus ja treeniryhmät

PadelPark tarjoaa pelaajilleen laadukasta valmennusta ammattitaitoisten opettajien avulla. Valmennukset järjestetään kelien/tahtotilan mukaan joko ulko- tai sisäkentällä. Omien ohjaajiemme lisäksi käytämme myös vierailevia valmentajia. Varaa valmennus info@padelpark.fi tai Tiia 040-6565313

Kaikki avoinna olevat valmennukset ja treeniryhmät varauskalenterin sivuilla kohdassa tapahtumat, kurssit ja kilpailut.

Hinnat Jonin valmennuksiin:

Arkisin 7-15               Muut ajat:

1 hlö 85€                 1 hlö 100e

2 hlö 95€                 2 hlö 105e

3 hlö 100€              3 hlö 110e

4 hlö 105€              4 hlö 115€

Padelista säännöllinen harrastus!

Haluaisitko säännöllisen harjoitusvuoron, jossa tutustutaan tarkemmin erilaisiin padellyönteihin ja päästään syvemmälle pelin saloihin, liikkumiseen sekä parityöskentelyyn kentällä? Treenien kesto on 90min ja ryhmään sitoudutaan kevät- tai syyskaudeksi.

Joni Luolamaan treeniryhmät @PadelPark :

Joni

”Jokaiselle viikolle räätälöidään yhdessä pelaajien kanssa valmennusryhmän mukainen, mielekäs ja tavoitteellinen treeniohjelma, jossa harjoitteleminen ja osaaminen etenee sekä itseään haastaessaan todella tuntee tekevänsä töitä.”

Ilmoittautumiset tiia@padelpark.fi ja lisätiedot valmennuksista
Tiia +358406565313, Joni +358405268966  

Kerää oma porukka ja/tai ilmoita halustasi liittyä valmennusryhmiin.


Valmentajat

Joni Luolamaa

Moi, olen Joni, 28 -vuotias padelvalmentaja, liikunnanopettaja / luokanopettaja. Oppiminen ja opettaminen on minulle intohimo ja tästä syystä olenkin ajautunut opetusalalle. Tunneillani pyrin yksilöimään opetusta ja huomioimaan erilaisten ryhmien vaihtelevia tarpeita. Pyrin myös parhaani mukaan tarjoamaan eri taitotason mukaisia tehtäviä, jotta kaikki saavat tunneillani onnistumisen kokemuksia.
Kilpailen itse aktiivisesti ja tarjoan valmennustani kaikentasoisille pelaajille ja ryhmille. Lue lisää tarinastani nettisivuiltani: https://www.joniluolamaa.com/

Teen myös viikottaisia padelin opetusvideoita youtubeen. Tsekkaa PadelLuola kanava säännöllistä padel-sisältöä varten. https://www.youtube.com/channel/UCVAdNQt93Xyf77O2KkLDOLw

Instagramissa myös viikottaista padelsisältöä @luolamaa

Facebookista löydät minut https://www.facebook.com/PadelLuola

Tiia Sucksdorff

Heippa, hurahdin padeliin 2017 ja olenkin harrastamisen lisäksi tehnyt padelista itselleni päivätyön. PadelPark näki päivänvalon Elokuussa 2018 ja sen jälkeen olen rakennuttanut 3 ulko- ja 11 sisäpadelkenttää. Käyn kilpailemassa sekä olen suorittanut Padelliiton 1-tason padelohjaajan kurssin. Ohjaan padeltunteja lapsille sekä alkeispadelisteille. Muita intohimojani ovat golf ja laskettelu sekä kodittomien eläinten hyvinvointi.

Kotona minua odottavat kaksi ihanaa tyttöä sekä lemmikkeinä kissa ja koira. Olen yrittäjä, ja elän sekä hengitän perustamaani PadelPark Oy:tä.

Tervetuloa pelaamaan <3