Valmennus ja treeniryhmät

PadelPark tarjoaa pelaajilleen laadukasta valmennusta ammattitaitoisten opettajien avulla. Valmennukset järjestetään kelien/tahtotilan mukaan joko ulko- tai sisäkentällä. Omien ohjaajiemme lisäksi käytämme myös vierailevia valmentajia. Varaa valmennus info@padelpark.fi tai Tiia 040-6565313

Kaikki avoinna olevat valmennukset ja treeniryhmät varauskalenterin sivuilla kohdassa tapahtumat, kurssit ja kilpailut.

Hinnat:

1h 1 hlö 65 e, 2 hlö 70 e, 3 hlö 80 e ja 4 hlö 90 e.
Hinta sisältää kenttävuokrat, valmennukset ja tarvittaessa lainamailan.

Padelista säännöllinen harrastus!

Haluaisitko säännöllisen harjoitusvuoron, jossa tutustutaan tarkemmin erilaisiin padellyönteihin ja päästään syvemmälle pelin saloihin, liikkumiseen sekä parityöskentelyyn kentällä?
Nyt se on mahdollista ja voit varata viikottaisen treenivuoron.

Aloittelijoille sopiva ryhmäkoko on max. 4 harrastajaa. – ”Neljän ryhmäkoko on parempi, koska valmentajakin on osana monia harjoituksia ja monet drillit toimivat paremmin valmentajan kanssa.” 

Joni Luolamaan & David Lozanon treeniryhmät @PadelPark :

”Olen viettänyt syksyn espanjassa ja olen opiskellut lajia lukuisien eri valmentajien kanssa ja nyt haluan jakaa omaa osaamistani eteenpäin. Säännöllinen harrastus sopii kaiken tasoisille ryhmille ja mahdollistaa yhdessä tekemisen ilon ja oppimisen.”

Joni

” 10 vuotta padelia takana, kymmeniä edessä – molempien meidän treeneissä voidaan yhdessä räätälöidä juuri teille sopiva taso aloittelijasta kilpapelaajaan – hienoa, jos pääset mukaan.”

David
  • Treenien kesto on 60-90 min kerrallaan, 3-4 hlön ryhmissä ja yhdelle periodille sitoudutaan aina 8 viikoksi.

”Jokaiselle viikolle räätälöidään yhdessä pelaajien kanssa valmennusryhmän mukainen, mielekäs ja tavoitteellinen treeniohjelma, jossa harjoitteleminen ja osaaminen etenee sekä itseään haastaessaan todella tuntee tekevänsä töitä.”

Ilmoittautumiset tiia@padelpark.fi ja lisätiedot valmennuksista
Tiia +358406565313, Joni +358405268966   David +358451432726

Kerää oma porukka ja/tai ilmoita halustasi liittyä valmennusryhmiin.


Valmentajat

David Lozano

David Lozano

Moi, olen 32-vuotias espanjalainen padelvalmentaja. Aloitin padelin 11-vuotiaana Barcelonassa ja pelasin siellä aktiivisesti yli kymmenen vuotta. Tänä aikana voitin mm. Katalonian mestaruuden 16-vuotiaiden sarjassa. Suomeen muuton jälkeen palasin padelin pariin ja kilpailen mm. Finnish Padel Tourilla. 

Olen suorittanut World Padel Tour-valmentaja Diego Mieresin valmentajakurssin Madridissa ja minulla on myös Padelliiton 1-tason ohjaajakoulutus. Valmennukset suomeksi, espanjaksi tai englanniksi.

Minulla on ollut elämäni aikana kunnia saada olla arvostettujen padelvalmentajien valmennettavana. Haluankin omalta osaltani auttaa pelaajia kehittymään ja edistää samalla padelin kasvua Suomessa.
Tervetuloa tunneilleni!

Joni Luolamaa

Joni Luolamaa

Heippa, olen 25-vuotias SM-tason padelisti ja valmistunut liikunnan / luokanopettajaksi. Minulla on Padelliiton 1-tason ohjaajakoulutus ja taustani tulee vahvasti koriksesta sekä muista palloilulajeista. Tervetuloa tunneilleni!

Tiia

Tiia Sucksdorff

Heippa, hurahdin padeliin 2017 ja olenkin harrastamisen lisäksi tehnyt padelista itselleni päivätyön. PadelPark näki päivänvalon Elokuussa 2018 ja sen jälkeen olen rakennuttanut ja hallinnoin 3 ulko- ja 5 sisäpadelkenttää. Käyn kilpailemassa sekä olen suorittanut Padelliiton 1-tason padelohjaajan kurssin. Ohjaan padeltunteja lapsille sekä alkeispadelisteille. Muita intohimojani ovat golf ja laskettelu sekä kodittomien eläinten hyvinvointi.

Kotona minua odottavat kaksi ihanaa tyttöä sekä lemmikkeinä kissa ja koira. Olen yrittäjä, ja elän sekä hengitän perustamaani PadelPark Oy:tä.

Tervetuloa pelaamaan <3