Trinity Fast

320,00 

355–375 g
MUOTO: Mix (Oversize) Attack
YDIN: Joustava Eva Black -vaahtomuovi
ULOMPI YDIN: 3 kerrosta hiilikuitua, 1 kerros 3K-kuitua
KEHYKSEN LEVEYS: 38 mm
KEHYKSEN MATERIAALI: 3K-hiilikuitu

Tiedustelut ja tilaukset:
info@padelpark.fi tai soita Tiia / +358 40 656 5313.

Osa tuotteista on myynnissä Piispanristin proshopissa.

Kuvaus

Trinity-Fast

Viralin uusi Trinity-Fast on innovatiivinen, tehokas ja tyylikäs maila, jossa äärimmäisen hyvä suorituskyky yhdistyy tyylikkääseen mattasävyiseen ulkonäköön. Maila, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Maila, joka on suunnattu edistyneille pelaajille jotka haluavat käyttöönsä markkinoiden parhaimmistoon kuuluvan mailan. Maila takaa äärimmäisen lyöntivoiman ja erinomaisen tarkkuuden.

Tekniset ominaisuudet

Timantinmallisessa lavassa on 30 mm:n kehykset. Mailan paino on 355–380 g.

Innovatiivinen kehys on valmistettu kaksikerroksisesta putkimaisesta hiilikuitu- ja lasikuitumateriaalista, joka antaa mailalle uskomatonta tukevuutta ja vakautta. Maila takaa erinomaisen lyöntivoiman ja äärimmäisen tarkat syötöt.

Mailan molemmat puolet on valmistettu kokonaan hiilikuidusta. Ytimessä on käytetty huippulaadukasta, pehmeää EVA-vaahtomuovia, joka palautuu nopeasti muotoonsa.

Suuren sweetspotin ja rakenteensa ansiosta mailan lyöntitarkkuus on erinomainen. Lyönnit lähtevät voimalla osumakohdasta huolimatta.

Yksi mailan houkuttelevimmista ominaisuuksista on sen poikkeuksellisen jykevä ääni, joka taatusti kiinnittää kentän kaikkien pelaajien huomion.

Rakenne ja värit

Mailan tyylikkäät mattavärit ovat sininen, oranssi, harmaa ja hiilenmusta.Uutuutena on varren tavallista leveämpi tartuntapinta, joka on päällystetty miellyttävältä tuntuvalla teipillä.Mailassa on myös erikoisrannekkeella varustettu hihna tai rannehihna, johon on kirjailtu Viralin logo kirkkaan oranssilla värillä.

Lisätiedot

Paino 0.38 kg
Paino

355–375 g (Paras 366 g)

Muoto

Mix (Oversize) Attack

Ydin

Musta Eva

Ulompi ydin

3 kerrosta hiilikuitua, 1 kerros 3K-kuitua

Kehyksen leveys

38 mm

Kehyksen materiaali

3K-hiilikuitu