Myth Fast

247,00 

340–360 g
Muoto: Mix (Oversize) Attack
Ydin: Joustava Eva XCore -vaahtomuovi
Ulompi ydin: 2 kerrosta hiilikuitua
Kehyksen leveys: 38 mm
Kehyksen materiaali: 3K-hiilikuitu

Tiedustelut ja tilaukset:
info@padelpark.fi tai soita Tiia / +358 40 656 5313.

Osa tuotteista on myynnissä Piispanristin proshopissa.

Kuvaus

Myth Fast on suunniteltu edistyneille pelaajille, jotka kaipaavat hyökkäykseensä maksimaalista tehoa, hallittavuutta ja mukavuutta. Uusi Eva XCore -vaahtomuovi takaa juuri tarvittavan tehon lyöntiin.

Kaksinkertainen hiilikuitu takaa mailan lujuuden ja kestävyyden iskuja ja naarmuja vastaan. Sen koostumus, keskikova vaahtomuovi ja suuri hiilikuidun käyttö merkitsevät sitä, että jokainen lyönti antaa pelaajalle enemmän tuntua peliin.

Myth Fast mailan valmistuksessa on käytetty uutta innovaatiota Bitube Carbon Frame -teknologian muodossa, jossa ollaan vahvistettu kehystä kaksinkertaisella hiilikuidulla. Tämä antaa paremman tarkkuuden ja kovuuden lyöntiin ja takaa maksimaalisen tehon kuitenkaan rankaisematta ohjauksessa. Paino jakautuu mailan kärjesssä juuri oikeanlaisesti ja siten takaa maksimaalisen pallonhallinnan. Maila on lisäksi kevyt ja joustava.

Entinen espanjalainen huippulahjakas tennis- ja padelpelaaja Pablo Semprún valitsi juuri Myth Fast mailan pelimailakseen kaudelle 2018 – 2019.