Mua ei ois ilman teitä ❤️ PadelPark on syntynyt rakkaudesta lajiin. Olen perustanut yritykseni 2018 ja uskonut, että joku muukin tykkää juosta pallon perässä kieli vyön alla ja huutaa Vittarainen aina välillä kun ei mee niinku Strömssössä.
No nyt on ajat ihan erit ja suoraan sanottuna ihan persiistä.
Mä haluan tuoda teille kaikille skumppaa, halata ja tervehtiä niin aidosti kuin jäykkä Turkulainen vaan voi, eli pieni niskanyökkäys ja hiljainen ”Mo”. Nyt en vaan voi. Pitää katsoa peiliin ja rohkeasti kantaa oma vastuu palveluntarjoajana ? Minä suljen ovet Skanssin sisähallista 1-14.4 kuten Presidentistä alkaen valtiovalta sitä vaatii – Huom – ei pyydä vaan käskee ! Te, rakkaat padelistit olette tärkeintä eikä se, että löytää jonkun persaukon lakipykälistä tms. Ulkokentät Kupittaalla ja Harjattulassa palvelevat ja minulta voitte pyytää sisävuorojen siirtoa Kupittaalle – olen tavoitettavissa kuten aina 24/7.
❤️della Tiia 040-6565313