PadelPark Naantalissa, Raisiossa ja Skanssissa on käytössä Playtomic -varausjärjestelmä.

Playtomic on maailman edistyksellisin ajanvarausjärjestelmä, joka on käytössä sadoilla klubeilla useissa eri maissa. Vuorojen varaaminen järjestelmän kautta on helppoa ja nopeaa. Playtomic haluaa lisäksi tarjota kokonaisen pelielämyksen – voit kenttien ja avoimien otteluiden varaamisen lisäksi ilmoittautua mukaan valmennuksiin, turnauksiin ja liigoihin suoraan sovelluksen kautta. Järjestelmän kautta voit myös seurata ystäviäsi, ammattipelaajia ja klubeja sekä jakaa otteluidesi tuloksia ja kommentoida muiden julkaisuja. Playtomicin avulla pysyt padelin aallonharjalla!

Varausjärjestelmän vaihto tapahtui portaittain keskustemme osalta ja PadelPark Naantalissa Playtomic otettiin käyttöön torstaina 1.12. ja sen jälkeen kaikki varaukset Naantalin osalta tehdään Playtomic-sovelluksen kautta. Kaikki vanhassa järjestelmässä olevat varaukset siirtyivät automaattisesti uuteen järjestelmään.

Varausjärjestelmän vaihto tapahtui PadelPark Raision ja Skanssin osalta 29.12. ja siitä eteenpäin kaikki varaukset tehdään Playtomic-sovelluksen kautta. Myös näiden keskusten osalta kaikki vanhassa järjestelmässä olevat varaukset siirtyivät automaattisesti uuteen järjestelmään.

Varausvahvistuksen yhteydessä et saa vielä ovikoodia, vaan sen saat 2 tuntia ennen varauksen alkua sähköpostiisi. Näet koodin myös milloin tahansa puhelimeen ladattavasta ilmaisesta sovelluksesta, varauksen tiedoista. Jos teet varauksen alle 2 tunnin varoitusajalla, näet koodin ainoastaan sovelluksesta.

Ohjeet asiakkaille – kuinka toimia vuorojen osalta keskuksissamme?

 1. Lataa ilmainen Playtomic-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.
 2. Rekisteröidy uutena käyttäjänä sovellukseen samalla sähköpostiosoitteella, jota olet tähän mennessä käyttänyt SL-Systemsissä. Näin pääset näkemään mahdolliset varauksesi sekä pelisaldon Playtomic-sovelluksessa. Kun rekisteröidyt, sovellus pyytää sinua sähköpostiosoitteen lisäksi luomaan salasanan.
 3. Kun käyttäjätili on luotu, etsi klubi sovelluksesta klikkaamalla ensin Tee varaus -kohtaa etusivulta ja sen jälkeen kirjoittamalla klubin nimi hakukenttään.
 4. Klikkaa klubin kuvan sisällä olevaa sydäntä, jotta klubi tallentuu suosikkiklubeihisi.
 5. Löydät tulevat varauksesi omalta profiilisivulta. Klikkaa profiilisivun yläkulmassa olevia pisteitä ja valitse avautuvasta valikosta “Omat varaukseni”.
 6. Vuorojen varauksia voit tehdä 4 viikkoa etukäteen ja vuoron voit maksaa usealla eri maksutavalla. Vuoron maksun voit jakaa myös suoraan pelikavereiden kanssa.
 7. Lue Playtomic-sovelluksesta ja sen ominaisuuksista tarkemmin.

Liikuntaeduilla maksaminen Playtomicissa:

 1. Tee mobiilimaksu liikuntaedun tarjoajalta PadelPark Skanssiin, Naantaliin tai Raisioon.
 2. Ilmoita maksusta osoitteeseen info@padelpark.fi.
 3. Lisäämme maksamasi saldon Playtomic -pelitilillesi.
 4. Tee varaus Playtomic -sovelluksessa ja maksa varaus pelisaldoasi käyttäen.