PadelPark Naantali 1 vuotta 28.-29.10.2022.

PadelPark Naantali on jo yksivuotias ja sen vuoksi hallilla juhlitaankin syntymäpäivien merkeissä perjantaina ja lauantaina 28.–29.10. Luvassa hyvää fiilistä, aktiviteetteja, ilmaisia pelivuoroja, opastusta padelin saloihin, kisoja, pop up shopin padeltuotteita huippuhintaan sekä maistiaisia.

Perjantai 28.10.

9.00–17.00 Ilmaiset pelivuorot, ilmoittaudu etukäteen varausjärjestelmän kautta. Yksi vuoro/henkilö/päivä. Tule treenaamaan yhdessä kaverisi kanssa.

11.00–17.00 Onse tarkkuuskisa, testaa lyöntitarkkuutesi hauskan kisan muodossa. Parhaat palkitaan. Ei ennakkoilmoittautumista.

17.30–20.00 Mega-Americano, 25 €. Ilmoittaudu etukäteen varausjärjestelmän kautta. Palkintona 2 tuntia peliaikaa. Kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan.

Americano on huiman hauska pelimuoto, jossa kukin pelaaja pelaa yhdessä turnauksessa yhteensä seitsemän 32 pisteen mittaista miniottelua, jokaisen niistä eri peliparin kanssa. Ottelu alkaa syöttövuoron arpomisella, ja tämän jälkeen jokainen pelaaja syöttää vuorollaan neljä pistettä peräkkäin niin kauan, että ottelussa on pelattu yhteensä 32 pistettä.

Lauantai 29.10.


9.00–17.00 Ilmaiset pelivuorot, ilmoittaudu etukäteen varausjärjestelmän kautta. Yksi vuoro/henkilö/päivä. Tule treenaamaan yhdessä kaverisi kanssa.

10.00–11.30 Tutustu ja ihastu padeliin, ilmoittaudu etukäteen ilmaiselle kurssille (max 12 henkilöä) varausjärjestelmän kautta.

Oletko kenties jo käynyt kokeilemassa padelia, mutta säännöt ja varusteet eivät ole vielä ihan tuttuja? Tai oletko vasta kuullut lajista ja haluaisit tukea harrastuksesi alkutaipaleelle? Tutustu lajin historiaan, varusteisiin sekä pelikavereihin opastetulla 1,5 tunnin kurssilla. Teoriaosuuden jälkeen pääset kokeilemaan pelaamista yhdessä muiden aloittelijoiden kanssa.

12.30–15.00 King & Queen of the Court with Noah Johansén, 25 €. Ilmoittaudu etukäteen varausjärjestelmän kautta. Palkintona 100 €:n arvosta peliaikaa. Ilmoittaudu mukaan yksin tai yhdessä pelikavereidesi kanssa. Kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan.

Suomen huippupelaaja Noah Johansén pelaa kanssanne suosittua King & Queen of the Courtia. Tule mukaan ja nauti tästä maailmallakin todella suositusta pelimuodosta. Pelissä jaetaan parit ja pelataan usealla kentällä samanaikaisesti. Pelin henki on selvä; pelataan 20 minuutin mittaisia matseja ja voittajat nousevat kohti ylempiä kenttiä, tappioilla suunta on päinvastainen; kohti alempia.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Naantalin juhlahumuun ja ota kaverisikin mukaan!