PADELIN SM-KISAT JA KANSALLISET MESTARUUSKISAT ENSIMMÄISTÄ KERTAA TURUSSA!

Padelliiton hallitus on myöntänyt PadelPark Oy:lle ulkokenttien SM-kilpailujen järjestämisoikeudet senioreiden ja sekanelinpelin osalta 9.- 11.8.2019. PadelParkille myönnettiin lisäksi järjestämisoikeudet Kansallisten Mestaruuskilpailujen sekä kansallisten kilpailujen osalta 23.- 25.8.2019. Kilpailut pelataan PadelParkin ulkokentillä Turun Kupittaanpuistossa ja Harjattulassa.

SM-KILPAILUT 9. – 11.8.2019

Miehet 45 + (1974 tai sitä aiemmin syntyneet)
Naiset 45 + (1974 tai sitä aiemmin syntyneet)

Sekanelinpeli eli mixty

Max. 16 paria sarja. Kilpailunjärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Rankingpisteiden mukaan korkeammalla olevat parit etuoikeutettuja turnauspaikkaan.

KANSALLISET MESTARUUSKILPAILUT 23. – 25.8.2019

Miehet B-luokka
Naiset B-luokka

Max. 16 paria per sarja. Kilpailunjärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Rankingpisteiden mukaan korkeammalla olevat parit etuoikeutettuja turnauspaikkaan

Kansallisiin Mestaruuskilpailuihin (miehet ja naiset B-luokka) saavat osallistua kaikki Padelliiton kilpailulisenssin omaavat pelaajat, jotka eivät yllä Padelliiton ajankohtaisella miesten/naisten ranking-listalla TOP 15 pelaajan joukkoon.

KANSALLISET KILPAILUT 23. – 25.8.2019

Miehet C-luokka
Naiset C-luokka

Max. 16 paria per sarja. Kilpailunjärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Rankingpisteiden mukaan korkeammalla olevat parit etuoikeutettuja turnauspaikkaan.

Kansallisiin kilpailuihin (miehet ja naiset C-luokka) saavat osallistua kaikki Padelliiton kilpailulisenssin omaavat pelaajat, jotka eivät yllä Padelliiton ajankohtaisella miesten/naisten ranking-listalla (Miehet TOP 50, Naiset TOP 30), pelaajan joukkoon.

Säännöt: Kilpailuissa noudatetaan Suomen Padelliiton kilpailumääräyksiä.

KISAVIIKONLOPPUJEN OHEISOHJELMA:

Viihde ja muu tarjonta pelikentän laidalla

Pelien aikana pelikentän laidalla on tuote-esittelyjä. Tunnelmaa peleihin tuo DJ.
Aamuveryttelyn ja yhteisen latinalaisrytmiset vartalon avauksen sekä lauantaina että sunnuntaina hoitaa
zumbaexpertti Anton Kupittaanpuiston kentillä tuntia ennen ensimmäistä peliä. Aamuzumbailuun voi tulla koko perhe ja se on ilmainen.

Ravintolavaraukset

Toivomme, että kaikki pelaajat pääsevät illallisille mukaan nauttimaan hyvästä ruoasta, mutta lisäksi verkostoitumaan ja vaihtamaan kuulumisia muiden pelaajien kanssa. Ruokatilaukset ja -maksut jokainen hoitaa itse paikan päällä.

Perjantai 9.8. ja 23.8. klo 20.00:
Holiday Club Caribian Classic Pizza -ravintola, http://classicpizza.fi/menu/.

Lauantai 10.8. ja 24.8. klo 20.00: Ravintola Blanko, https://blanko.net/.

Viihde vesillä

Lauantai-illan ruokailun jälkeen on mahdollista katsoa Turkua ns. mereltä päin. Pääsemme kruisailemaan Turun ylpeyden Jakke Jokilautan kyydissä. Jakke on tunnettu Aurajoessa lipuva discolautta, jossa Turun murteen lisäksi pääset nauttimaan virvokkeista makusi mukaan, sekä DJ:n sulosoinnuista. PadelParkin sopimushinta on 7 € / henkilö (norm. 10 €).

LAPSIPARKKI PADELPARK PIISPANRISTILLÄ

Tuletko kisoihin perheesi kanssa? Ei hätää, voit tuoda lapsesi PadelParkin lapsiparkkiin Piispanristille max. 4 tunniksi lauantaina 10.8. ja lauantaina 24.8. klo 09.00 – 17.00 välisenä aikana. Lapsille on tarjolla padelohjausta ja pienimmille lapsille lastenhoitoa. Palvelu on kilpailijoiden perheille ilmainen.

ILMOITTAUTUMINEN

Runsaiden oheistapahtumien vuoksi otamme ilmoittautumiset vastaan osoitteessa: info@padelpark.fi. Ilmoittautua kisoihin sekä ruokailuihin ja risteilyyn Jakke Jokilautalla tulee tapahtua viimeistään:
9. – 11.8.2019 kisa: 26.7.2019 mennessä
23. – 25.8.2019 kisa: 9.8.2019 mennessä

Ilmoittautumiset ovat sitovia.

KISAMAKSU
Kisamaksu mihin tahansa sarjaan on 40 € / henkilö.
Kisamaksun voimme laskuttaa etukäteen tai sen voi maksaa paikan päällä kisoissa. Maksut oheisohjelmiin tulee jokaisen hoitaa itse paikan päällä.

MAJOITUSKIINTIÖ

Olemme varanneet Holiday Club Caribiasta majoituskiintiön molemmille kisaviikonlopuille. Huonehinnat ovat:

98 € / vrk / 1-hh
118 € / vrk / 2-hh
Lisävuode 30 € / henkilö / vrkLemmikkilisä 20 € / huone / oleskelu

Huonehinta sisältää majoituksen, aamiaisen ja kylpylän vapaan käytön. Huoneet käytössänne saapumispäivänä klo 15.00 alkaen.
Luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00.

Kiintiö on voimassa 21.7.2019 asti. Huoneita on varattavissa myös sen jälkeen, mikäli huoneita on vapaana.
Varaukset kiintiötunnuksella PADEL puh: 0300870920 tai hotelsales.caribia@holidayclub.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan kisatunnelmaan!