Mitä se mixty oikein on ?
”Kaiken takana on nainen” laulaa ah- niin ihanasti Matti ja Teppo. Mutta padelissa pitääkin edetä ja pakittaa rinta rinnan. Tämän ja kaiken muunkin padelissa tarvittavan infon saat kätevästi pariskunnille ja sellaisiksi aikoville Ilkan padel Mixtykurssilta 6-8.9.2018. Vain 4 paikkaa auki, 2 ekaa pariskuntaa ehtii mukaan – kuka huutaa Hep?

Mixtykurssilla pääset padeliin sisään ja ymmärrät perusalkeet sekä löydät myös uusia pelikavereita. Mixty tarkoittaa, että voit tulla nais/miesparina. Opetus räätälöidään juuri teille.  Kurssi sisältää kaikki 3 päivää, yhteensä 6 opetustuntia.
Hinta 50 euroa kurssi/hlö, max. 4 hlöä / kurssi. Lainamailat ja pallot kuuluvat hintaan.
Voit myös tiedustella yksityistunteja omalle ryhmällesi ( max. 8 hlöä) – järjestämme ne mielellämme haluamanasi ajankohtana.

Kuka on Ilkka?
Padel punoi entisen A-luokan tenniksenpelaajan pauloihinsa pari vuotta sitten. Sittemmin laji on vienyt Ilkka af Ursinin useammaksi kuukaudeksi Espanjaan harjoittelemaan ja kilpailemaan isyysvapaan puitteissa. Ahkeran treenaamisen, kilpailemisen ja yleisen lajin fanituksen ohella Ilkka pitää suosittua Padelisti-blogia sekä valmentaa sivuprojektinaan turkulaisia kilpapelaajia tai sellaiseksi aikovia. Suunnitelmissa on kiertää vuosittain katsomassa muutama World Padel Tourin osakilpailu.

Ilmoittautumiset täältä