Kentät ja hinnat

Voit varata yksittäisiä pelivuoroja sekä vakiovuoroja ulkopadelkentillemme

Turun Kupittaalle ja Harjattulaan sekä sisäpadelkentällemme Piispanristille Kaarinaan.

Varauksen peruminen on tehtävä irtovuorojen osalta viimeistään 5 tuntia ennen pelivuoron alkua. Kenttävuokria ei palauteta. Mikäli perut maksetun varauksesi varausehtojen mukaisesti, jää maksettu summa saldoksi käyttäjätunnuksellesi jonkin toisen kenttämaksun tai sen osan maksamiseen.

Vakiovuorojen varaaminen, laskutuksesta sopiminen sekä padelohjauksen ja yritystilaisuuksien varaaminen Tiia 0406565313 tai sähköpostilla info@padelpark.fi

Pelimaksut, Viral sekä Adidas padelmailojen vuokraus sekä Head Pro ja ProS-pallojen myynti: verkkomaksulla varauksen yhteydessä.

Kenttävuokrat:

Piispanristin sisäpadelkenttä:  

  • 1 tunti 36 euroa, 2 tuntia 48 euroa

Harjattula:

  • 1 tunti 20 euroa, 2 tuntia 40 euroa

Kupittaa kenttä 1: 

  • 1 tunti 24 euroa, 2 tuntia 48 euroa

Kupittaa kenttä 2:  

  • 1.5 tuntia 36 euroa

Vakiovuorotiedustelut suoraan Tiialle: 040 6565 313 tai info@padelpark.fi.

3 tunnin varaukset ja yrityskilpailut, ota yhteyttä info@padelpark.fi

Varaamallenne pelivuorolle saatte vuokrapadelmailat käyttöönne hintaan 3 euroa/maila/pelivaraus.
Merkitse haluttu peliaika, vuokrapadelmaila- sekä pallotarve nettivaraimessa sille varattuun kohtaan ennen maksamista. 

PadelPark Piispanristi

Laadukkaat Viral  sekä Adidas vuokramailamme sekä kentän profiiliin sopivat Head Pro ja ProS pallot voit maksaa netissä etukäteen tai maksun voi suorittaa myös paikan päällä, PadelPark Piispanristin loungessa kentän välittömässä läheisyydessä. Vuokramailamme löydät padelkentän vierestä seinätelineistä ja mailan kertavuokra on 3 e/ kerta, mutta voit kokeilla useampaa mallia samalla maksulla.

PadelPark Kupittaanpuisto ja PadelPark Harjattula

Vuokrattavat Viral sekä Adidas padelmailat ovat padelkentillä laatikoissa ja myytävät Head Pro ja ProS-pallotuubit löytyvät Kupittaan kentiltä FC Inter kahvilakioskilta. Harjattulassa mailat saa golfkentän caddiemasterilta, vuokrapiste avoinna ma-su 8-20. Vuoron varannut henkilö on vastuussa vuokramailojen palautumisesta sovittuun paikkaan. Mahdollisesti rikkoutuneesta/palautumatta jääneestä mailasta veloitamme 150 euroa/kpl.

PadelPark Piispanristi

PadelPark Piispanristi
Urakkatie 7
20780 Kaarina
> Katso sijainti kartalta

Kaarinan Kilosport-urheilukeskuksessa sijaitseva Turun seudun ainoa padel-sisäpelikenttä tarjoaa pelaajille myös viihtyisän padel-loungen, jossa pelaajien käytössä kahvinkeitin, mikro, viihtyisät sohvaryhmät, wifi ja laadukas Sonos-äänentoisto. Lounge on avoinna kaikille padelista kiinnostuneille ja sitä voi myös vuokrata yksityistilaisuuksiin. Loungessa voitte myös pelaamaan tullessanne maksaa laadukkaat Viral-vuokramailat sekä kenttäprofiiliimme sopivat Head Pro ja ProS- pallot.

Liikuntakeskuksesta löytyy padelin lisäksi myös sulkapalloa, säbää, kuntosali sekä tanssistudio.

Parkkipaikat löytyvät kentän välittömästä läheisyydestä. Vuokrapadelmailat ja Head Padel-pallot löytyvät paikan päältä kentän viereiseltä seinältä. Meiltä hankkia omaksesi Viral sekä Bullpadel-padelmailat ja -kengät, pelivaatteet sekä aurinkolasit.

Bussiyhteydet:
Linjat 7 tai 7A: jää pois Piispanristin Prismalla. Kävelymatkaa noin 1,4 km.
Linjat 700,701, 702, 704, 705, 706, 707: 110-tiellä jää pois pysäkillä Kurkela. Kävelymatkaa noin 850 m.

Kenttä avoinna MA-SU, 05-23.30. 

PadelPark Kupittaanpuisto

PadelPark Kupittaanpuisto
Hippoksentie 2
20720 Turku
> Katso sijainti kartalta

Bussiyhteydet: muun muassa linjat 7, 9, 61. Jää pois Kupittaan jäähallin pysäkillä.

Kupittaanpuistossa sijaitsee kaksi kenttää Kupittaan jäähallin, Marli Arenan kaupunginpuoleisella puistoalueella. Kenttien yhteydessä olevasta FC Inter kahvilakioskista saa ostaa virvokkeita. Kioskista voit myös ostaa padelpallotuubeja kioskin aukioloaikoina. Maksamasi vuokramailat löytyvät kentällä olevasta laatikosta.

Kenttä avoinna MA-SU, 05-23.30. 

PadelPark Harjattula

PadelPark Harjattula
Harjattulantie 84
20960 Turku
> Katso sijainti kartalta

Bussiyhteydet: Linja 15.

Harjattula Golf & Countryclubin sekä Harjattulan kartanon yhteydessä sijaitsee yksi padelkenttä. Parkkipaikat löytyvät kentän välittömästä läheisyydestä ja golfin klubirakennuksen ravintola sekä kartanon ravintola Wanha Talli tarjoavat niin virvokkeita kuin lounasta. Ravintola Wanha Tallista saa myös aamupalaa ja päivällistä. Vuokrapadelmailojen lunastus ja palautus tapahtuu golfkentän klubirakennuksessa palvelevalta caddiemasterilta klo 8-20 asti.

Kenttä avoinna MA-SU, 05-23.30 - vuokramailat klo 8-20 asti caddiemasterilta.