Kentät ja hinnat

Voit varata yksittäisiä pelivuoroja sekä vakiovuoroja ulkopadelkentillemme

Turun Kupittaalle ja Harjattulaan sekä sisäpadelkentällemme Piispanristille Kaarinaan.

Varauksen peruminen on tehtävä irtovuorojen osalta viimeistään 5 tuntia ennen pelivuoron alkua. Kenttävuokria ei palauteta. Mikäli perut maksetun varauksesi varausehtojen mukaisesti, jää maksettu summa saldoksi käyttäjätunnuksellesi jonkin toisen kenttämaksun tai sen osan maksamiseen.
Vakiovuorojen varaaminen, laskutuksesta sopiminen sekä padelohjauksen ja yritystilaisuuksien varaaminen Tiia 0406565313 tai sähköpostilla info@padelpark.fi

Pelimaksut, Viral-mailojen vuokraus sekä Head ProS-pallojen myynti:

Kenttävuokrat:

Piispanristin sisäpadelkenttä:  

  • 1 tunti 36 euroa ja 2 tuntia 48 e ja 3 tuntia 60 e


Harjattula:

  • 1 tunti 36 euroa, 2 tuntia 48 euroa ja 3 tuntia 60 e

Kupittaa kenttä 1: 

  • 1 tunti 36 euroa, 2 tuntia 48 euroa ja 3 tuntia 60 e

Kupittaa kenttä 2:  

  • 1.5 tuntia 42 euroa ja 3 tuntia 60 e

Yli 3 tunnin varaukset ja yrityskilpailut, ota yhteyttä info@padelpark.fi

Varaamallenne pelivuorolle saatte Viral-vuokrapadelmailat käyttöönne hintaan 3 euroa/maila/pelivaraus.
Merkitse Viral-vuokrapadelmaila- sekä pallotarve nettivaraimessa sille varattuun kohtaan ennen maksamista. 

PadelPark Piispanristi

Laadukkaat Viral vuokramailamme sekä kentän profiiliin sopivat Head ProS pallot voit maksaa netissä etukäteen tai maksun voi suorittaa myös paikan päällä, PadelPark Piispanristin loungessa kentän välittömässä läheisyydessä.       Viral-vuokramailamme löydät padelkentän vierestä seinätelineistä ja mailan kertavuokra on 3 e/ kerta, mutta voit kokeilla useampaa mallia samalla maksulla.

PadelPark Kupittaanpuisto ja PadelPark Harjattula

Vuokrattavat Viral-padelmailat sekä myytävät Head ProS-pallotuubit löytyvät Kupittaan kentiltä FC Inter kahvilakioskilta, Harjattulassa golfkentän caddiemasterilta. Vuoron varannut henkilö on vastuussa vuokramailojen palautumisesta sovittuun paikkaan. Mahdollisesti rikkoutuneesta/palautumatta jääneestä mailasta veloitamme 150 euroa/kpl.

PadelPark Piispanristi

PadelPark Piispanristi
Urakkatie 7
20780 Kaarina
> Katso sijainti kartalta

Kaarinan Kilosport-urheilukeskuksessa sijaitseva Turun seudun ainoa padel-sisäpelikenttä tarjoaa pelaajille myös viihtyisän padel-loungen, jossa pelaajien käytössä kahvinkeitin, mikro, viihtyisät sohvaryhmät, av-varustus (netti-tv ja laadukas Sonos-äänentoisto). Lounge on avoinna kaikille padelista kiinnostuneille ja sitä voi myös vuokrata yksityistilaisuuksiin. Loungessa voit myös maksaa laadukkaat Viral-vuokramailat sekä kenttäproofiiliimme sopivat Head ProS- pallot tullessanne pelaamaan.

Liikuntakeskuksesta löytyy padelin lisäksi myös sulkapalloa, säbää, kuntosali sekä tanssistudio.

Parkkipaikat löytyvät kentän välittömästä läheisyydestä. Viral vuokrapadelmailat ja Head ProS-pallot löytyvät paikan päältä ja samasta paikasta voi hankkia omaksesi Viral-padelmailat, pelivaatteet sekä aurinkolasit.

Bussiyhteydet:
Linjat 7 tai 7A: jää pois Piispanristin Prismalla. Kävelymatkaa noin 1,4 km.
Linjat 700,701, 702, 704, 705, 706, 707: 110-tiellä jää pois pysäkillä Kurkela. Kävelymatkaa noin 850 m.

Kenttä avoinna MA-SU, 05-23.30. 

PadelPark Kupittaa

PadelPark Kupittaanpuisto
Hippoksentie 2
20720 Turku
> Katso sijainti kartalta

Bussiyhteydet: muun muassa linjat 7, 9, 61. Jää pois Kupittaan jäähallin pysäkillä.

Kupittaanpuistossa sijaitsee kaksi kenttää Kupittaan jäähallin, Marli Arenan kaupunginpuoleisella puistoalueella. Kenttien yhteydessä olevasta FC Inter kahvilakioskista saa ostaa virvokkeita. Kioskista voit myös ostaa mailoja sekä palloja, myös vuokrapadelmailojen lunastus ja palautus tapahtuu kioskihenkilökunnalle kioskin aukioloaikoina.

Kenttä avoinna MA-SU, 05-23.30. 

PadelPark Harjattula

PadelPark Harjattula
Harjattulantie 84
20960 Turku
> Katso sijainti kartalta

Bussiyhteydet: Linja 15.

Harjattula Golf & Countryclubin sekä Harjattulan kartanon yhteydessä sijaitsee yksi padelkenttä. Parkkipaikat löytyvät kentän välittömästä läheisyydestä ja golfin klubirakennuksen ravintola sekä kartanon ravintola Wanha Talli tarjoavat niin virvokkeita kuin lounasta. Ravintola Wanha Tallista saa myös aamupalaa ja päivällistä. Vuokrapadelmailojen lunastus ja palautus tapahtuu golfkentän klubirakennuksessa palvelevalta caddiemasterilta ja samasta paikasta voi hankkia myös laadukkaat Viral-padelmailat, pelivaatteet sekä aurinkolasit.

Kenttä avoinna MA-SU, 05-23.30