PadelPark Naantali

PadelPark Naantali – 6 sisäkenttää, 2 ulkokenttää, lounge ja sauna

PadelPark Naantalin kuusi sisäkenttää ja kaksi ulkokenttää sijaitsevat Naantalissa osoitteessa Hankekatu 1. Hallillamme on käytössäsi kuntonurkkaus ja yläkerrassa viihtyisä lounge-alue sekä unisex-sauna pukuhuoneineen. Alakerrassa on myös kokoustila 12 henkilölle. Saunan käyttö kuuluu vuorojen hintaan.

PadelPark Naantalissa käytössä Playtomic-varausjärjestelmä

Playtomic on maailman edistyksellisin ajanvarausjärjestelmä, joka on käytössä sadoilla klubeilla useissa eri maissa. Vuorojen varaaminen järjestelmän kautta on helppoa ja nopeaa. Playtomic haluaa lisäksi tarjota kokonaisen pelielämyksen – voit kenttien ja avoimien otteluiden varaamisen lisäksi ilmoittautua mukaan valmennuksiin, turnauksiin ja liigoihin suoraan sovelluksen kautta. Järjestelmän kautta voit myös seurata ystäviäsi, ammattipelaajia ja klubeja sekä jakaa otteluidesi tuloksia ja kommentoida muiden julkaisuja. Playtomicin avulla pysyt padelin aallonharjalla!

Lue enemmän aiheesta: PadelPark siirtyy käyttämään Playtomic -varausjärjestelmää portaittain 1.12. alkaen.

PadelPark Naantalin asiakaspalvelun aukioloajat

Avasimme asiakaspalvelullemme PadelPark Naantalissa säännölliset aukioloajat ja näin tavoitat henkilökuntamme myös kasvotusten paikan päällä.

  • maanantai & torstai klo 16.00–20.00
  • tiistai & keskiviikko klo 11.00–15.00
  • 5.-11.12. asiakaspalvelun saat kiinni osoitteesta info@padelpark.fi

Henkilökuntamme on paikalla tämän lisäksi myös aktiviteettien aikana. Aukiolojen puitteissa voit ostaa mailoja, palloja ja grippejä shopista. Kaikki maksut voit suorittaa paikan päällä kätevästi MobilePaylla numeroon 95025.

PadelPark Naantalin sisä- ja ulkokenttien hinnat

PadelPark Naanalin kuudella sisäkentällä pelaat säällä kuin säällä. Kaksi ulkokenttää sijaitsevat hallin takana ja ne ovat käytössäsi keväästä pitkälle syksyyn.

  • Sisäkentät 6.00-16.00 maanantai-torstai sekä perjantai ja lauantai: 28 €/h, 42 €/1.5h ja 56 €/2h
  • Sisäkentät 16.00-23.00 maanantai-torstai sekä sunnuntai: 36 €/h, 54 €/1.5h ja 72 €/2h
  • Vuokramaila 4 €/kpl
  • Pallotuubi omaksi 10 €/kpl

Vietä laatuaikaa ystävien kesken – varaa PadelPark Naantalin sauna yksityiskäyttöön

Yläkerrassa sijaitseva unisex-saunamme on varattavissa yksityisesti kaveriporukan illanviettoon tai voit varata sen myös tyhy-päivän päätteeksi rentoutumista varten. Saunan tilavuokra on 360 €/3 h ja lisätunnit maksavat 50 €/h. Ruokatarjoilut hoidamme tilaisuuteesi yhteistyössä naapurimme LounasWarikon kanssa. Pyydä tarjous pilvi@padelpark.fi. Saunatilan voit varata myös SaunaOnlinen kautta.

Tapahtumiimme ilmoittaudut Playtomicin kautta

PadelPark Naantalin turnauksiin, kursseille ja valmennuksiin sekä liigoihin ilmoittaudut kätevästi suoraan varausjärjestelmämme kautta. Ota seurantaan myös Facebook– ja Instagram -sivumme, niissä ilmoitamme myös tulevista tapahtumista.

Tiedustelut ja varaukset

Irtovuorot varaat suoraan varausjärjestelmästämme ja vakiovuorot sekä muut kenttä- ja tilavaraukset teet kätevästi sähköpostitse pilvi@padelpark.fi tai soittamalla numeroon 041 505 3597. 5.-11.12. asiakaspalvelumme vastaa sähköposteihin osoitteessa info@padelpark.fi.

Muistathan myös kenttämme Skanssissa, Raisiossa sekä Kupittaanpuistossa. Peli-iloa, nähdään kentillä!