Olen 34-vuotias päätoiminen padelvalmentaja. Olen kotoisin Espanjasta, jossa olen aloittanut padelin 90-luvun lopulla yhdellä Barcelonan ensimmäisistä padelklubeista. Olen kouluttautunut valmentajaksi DM-Padel Academyssa Madridissa ja minulla on Suomen padelliiton virallinen ohjaajakoulutus. Olen myös mukana Suomen padelliiton juniorivalmennustiimissä.
Valmentajana olen analyyttinen ja tarkka. Haluan valmennuksissani antaa pelaajille työkaluja, joilla he voivat parantaa tekniikkaa ja taktiikkaa sekä nostaa pelitasoaan. Valmennuksissani käymme läpi myös erilaisia pelitilanteita, jotka auttavat pelaajia hahmottamaan paremmin miten oikea padel toimii.

PadelParkissa valmennan yksilöitä ja pienryhmiä. Valmennan varsinkin kilpa- ja aktiivipelaajia, mutta myös aloittelijat ovat tervetulleita valmennuksiini.
Opetus suomeksi, espanjaksi ja englanniksi.
Instagram: @davidlozanofi