Avaamme ovet 3.1.2022:

PadelPark pysyy toistaiseksi auki Avin määräysten mukaan. 

Avin ohjeistuksen mukaisesti suljettavaksi määrättyjä tiloja voi kuitenkin käyttää vuonna 2004 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten ohjattuun harrastustoimintaan. 

Päätös tilojen sulkemisesta ei koske ammattiurheilemista eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa.

Ohjeet pelaamiseen:

Kentälle mennään ja lähdetään tarkasti kelloa katsoen, ei jäädä viettämään aikaa hallin käytäville tai muutenkaan hallille. 
Pukuhuoneet sekä suihkutilat ovat suljettu, WC-tilat jäävät auki. Vaihdathan pelivaatteet ja täytät juomapullosi mahdollisuuksien mukaan jo kotona.

Hallilla on henkilökuntaa normaalisti paikalla 9-17 ja ohjeistamassa myös koronaohjeisiin liittyen mikäli kysyttävää. Hallilla on myös kasvomaskipakko ennen ja välittömästi pelien jälkeen, tarjoamme kuten koko korona-ajan maskit kaikille pelaajille. Käsidesiä löydät jokaikiseltä pöydältä

Kenelle vuoroja voidaan vuokrata?
Padelkenttiä voidaan vuokrata 2004- syntyneille ja nuoremmille, ammattiurheilijoille sekä yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan (AVI) eli vakiintuneiden kaveriporukoiden ja perheyhteisöjen kesken.

Vakiovuorot sekä irtovuorot ovat voimassa normaalisti toistaiseksi. 
Vuoron voi aina laittaa myyntiin tai peruuttaa 12 h ennen vuoroa, autamme tarvittaessa – olemme aina vain soiton päässä.

Tein tämän päätöksen avata ovet koska haluamme palvella pelaajiamme tarjoamalla mahdollisimman turvalliset puitteet pelaamiseen. 

Jos asiaan liittyen kysyttävää:
+358406565313 Tiia tai info@padelpark.fi 

Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja reagoimme tarvittaessa nopeasti tilanteen niin vaatiessa viranomaisten antamien ohjeiden ja määräysten mukaan.

Terveisin,
Tiia